ISO 22000 SUSTAV UPRAVLJANJA SIGURNOŠĆU HRANE


 

Za ponudu sa cijenom i prijedlogom programa
uvođenja sustava kliknite na:


NOVO! Edukacija preko interneta
on-line tečaj ISO 22000. Probajte, besplatno je.




Zašto ISO 22000?

Učinkovito upravljanje rizicima za sigurnost hrane smanjuje moguće pojave oboljenja, a time i gubitak ugleda organizacije i značajne troškove na račun odšteta konzumentima. Certifikat je potvrda da su rizici za sigurnost hrane u prihvatljivim granicama.


Kako uspostaviti ISO 22000?

Prvo treba uspostaviti HACCP sustav kao polazište za djelovanje, a zatim ga proširiti i uskladiti sa zahtjevima norme ISO 22000. Za one koji već imaju uspostavljeni sustav upravljanja kvalitetom prema ISO 9001 to proširenje će biti jednostavno jer su zahtjevi kompatibilni.


Primjenjive norme

ISO 22000:2005 Sustav upravljanja sigurnošću hrane - Zahtjevi za organizaciju u prehrambenom lancu
ISO 19011:2011 Vodič za auditiranje sustava upravljanja


Dekaform d.o.o., Nova cesta 119, 10000 Zagreb, tel (01) 3096-172,  fax (01) 3095-091, e-mail: dekaform@inet.hr